19 Aralık 2014 Cuma

3 BOYUTLU NEVRESİM TAKIMLARIYLA YATAK ODALARINIZA AYRI BİR BOYUT KATIN!

Çocukken uyuyabilmek için gözlerimi kapatırdım ve kendimi bulutlar üzerinde hayal ederdim. Çoğu zaman da denizin üzerinde uzandığımı ve denize maviliğini aksettiren muhteşem gökyüzünü seyrettiğimi hayal eder ve bu şekilde rahat ve huzurlu bir uykuya sahip olurdum. Böylece bilinçaltından olsa gerek çok güzel rüyalar görür ve mutlu bir şekilde uyanırdım. 

Çocuklar genelde harçlıklarına ya oyuncak ya da abur cubur tarzı şeyler alır ama ben elime biraz para geçse nevresim takımı, yastık, yastık kılıfı vs. alırdım. Bugün Yüksek Tekstil Mühendisi ünvanına sahip oluşumun temellerini aslında o zamanlar farkında olmadan atmışım :)

Şuan 1,5 yıllık evliyim ve düşünüyorum da bayanların hemen hemen %90 ı dekorasyonla ilgileniyor. Her kadın kendi evinin iç mimarı aslında. Ve ev dekorasyonu denince akla ilk gelen ev tekstili. Perdesinden halısına, koltuğundan yatağına... Bu yazımda yatak odası dekorunuza katkı sağlayacak, geçenlerde Facebook üzerinde gezerken gördüğüm ve çok hoşuma giden 3D nevresim setlerinden örnekler vereceğim. Resimlerin altında da ürün satış linkleri mevcut. Fiyatını veya özelliklerini merak ettiğiniz ürünleri linkinden inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder