2 Mart 2014 Pazar

Pazartesi Sendromu

Yine mi Pazartesi! Pazartesinden nefret ediyorum! Demeyin. Bu pazartesi de sağ salim hayata göz açabildim diye Allah'a şükretmeliyiz. Hele gidecek bir işiniz varsa, okula göndermek zorunda olduğunuz çocuklarınız veya işe uğurladığınız eşiniz varsa. Dahası sizin için sabahın erken saatlerinde uykusunu bölerek en içten annelik duygusuyla size kahvaltı hazırlayanınız varsa. Şikayet etmeyin, Şükredin. 

Uyanır uyanmaz aynanın karşısına geçin ve kocaman bir gülümseyle önce kendinize GÜNAYDINNN deyin ardından bir güzel yüzünüzü yıkayarak yarı ölüm olarak tanımlanan uykunun verdiği mahmurluğu ve erken uyanmanın verdiği halsizliği enerjiye dönüştürün. Evin içinde uyanık gördüğünüz herkese gülücükler savurup günaydınlar uçurun havada. Misss gibi bir çay eşliğinde kahvaltı yapın. 

Evden çıktıktan sonra işe veya okula gidene kadar en sevdiğiniz hareketli şarkıları söyleyin içinizden. Servis şoförüne, arkadaşlarınıza günaydın deyin, yerleri süpüren Belediye çalışanlarına ve dükkanını açan esnafa da tanımasanız da bir günaydın da ona deyin birşey kaybetmezsiniz. Güne ne kadar güzel başlarsanız, gününüz o kadar güzel geçer. 

Mutlu ve sendromsuz bir pazartesi diliyorum. 

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIINNN!!


Pin It

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...